Horoscop

Scorpion, Luna Aprilie 2019 Scorpion

Scorpion, Luna Aprilie 2019

Dragoste și viața în doi:

Primele două decade ale lunii aprilie 2019 stau sub semnul romantismului, al poeziei, al dorinței și al nevoii de aventură. Partenerul de viață reușește să îți recâștige atenția și încrederea, iar cuplurile mai vechi ar putea trece printr-o perioadă de reîndrăgostire, de pasiune și de flirt.

Se retrezesc marile idealuri amoroase și dorința de a duce iubirea de la nivelul fizic la ceva mai profund. Mulți Scorpioni ar putea înțelege cu totul altfel rolul sexualității. Unii chiar ar putea înțelege natura sacră a sexualității.

Marte (guvernatorul tradițional al Scorpionului) se găsește în casa VIII (secrete, intimitate). Ar putea fi o perioadă bună pentru a discuta subiecte mai sensibile, care aruncă o umbră nocivă asupra relației tale. Ar putea fi perioada în care se rostesc marile adevăruri, marile nemulțumiri, tocmai în încercarea de a da o șansă relațiilor care nu funcționează bine decât poate în aparență.

Dacă ești singur dar îndrăgostit în secret de cineva, eastrolog.ro recomandă să profiți de tranzite până la 20 aprilie 2019 și să îți declari afecțiunea. Sau ai putea face primii pași în a aborda o persoană care îți place foarte mult.

Tot după 20 aprilie 2019, Scorpionii care doresc să se căsătorească ar putea vorbi despre acest subiect cu persoana iubită - ar putea lansa o cerere în căsătorie sau ar putea fi ceruți în căsătorie.

Muncă și bani:

Soarele (care guvernează cariera Scorpionilor și statutul socio-profesional al acestora) se găsește până la 20 aprilie 2019 în casa VI (muncă și sănătate). Pentru a ajunge în vârful ierarhiei va trebui să pornești de jos și să faci mari eforturi. Se poate ca mulți Scorpioni să simtă în această perioadă că sunt puși la munca de jos; că au de îndeplinit sarcini care sunt sub nivelul lor de pregătire, mai ales dacă optează pentru un nou loc de muncă.

Dacă ai propria afacere, nu ar fi rău să-ți motivezi angajații prin puterea exemplului personal și să muncești alături de ei pentru a le arăta practic ce dorești să obții de la ei. Dacă ești angajat și ai impresia că șeful stă mereu cu ochii pe tine, consideră că e șansa ta să demonstrezi ceea ce poți, să îți demonstrezi competențele, spiritul practic și organizatoric.

Din punct de vedere financiar, lucrurile ar putea să se complice în luna aprilie. Jupiter, aflat în propriul său domiciliu în casa II (bani munciți, resurse personale) își începe tranzitul retrograd la 10 aprilie 2019. Asta nu înseamnă că nu câștigi suficient, ci că veniturile vin mai greu sau că scade puterea de cumpărare. Euniversum.com recomandă o reorganizare a priorităților de cheltuieli. Ai putea însă căuta și surse alternative de venit, mai ales dacă ai credite sau alt tip de datorii.

Formă fizică și moral:

Luna Nouă din 5 aprilie 2019 activează casa VI a Scorpionului (sănătate), susținând cultivarea unui stil de viață sănătos: schimbarea regimului alimentar sau a regimului de viață.

Găsește timp și pentru odihnă, pentru a-ți relaxa și răsfăța trupul după perioadele foarte obositoare și tensionate de la locul de muncă. Dacă ai o problemă de sănătate mai veche, după 5 aprilie 2019 caută un nou specialist - poate chiar în afara țării; caută o nouă abordare, tratamente noi, metode noi de vindecare.

Tranzitele lunii aprilie sunt favorabile reechilibrării, regăsirii tonusului și a poftei de viață etc.

www.eastrolog.ro    

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: