Horoscop

Scorpion, Luna Decembrie 2018 Scorpion

Scorpion, Luna Decembrie 2018

Dragoste și viața în doi:

În decembrie 2018, puterea de seducție pe care ți-o dăruiește Venus - guvernatoarea relațiilor tale, care îţi tranzitează zodia - îți garantează succesul în dragoste.

Fie că ești singur sau căsătorit, pasiunea revine în viața ta; la fel și romantismul, poezia şi dorințele înflăcărate - accentuate de conjuncția Marte-Neptun din casa iubirii. Din fericire, la mijlocul lunii se face simțită în plan afectiv influența lui Saturn - care te ajută să rămâi cu picioarele pe pământ și să nu îți pierzi luciditatea.

A doua jumătate a lunii decembrie 2018 este favorabilă Scorpionilor care doresc să seducă, să își declare sentimentele sau să cucerească o persoană care pare să fie inabordabilă.

Tranzitele perioadei sunt de bun augur și pentru Scorpionii căsătoriți. Poți readuce liniştea în cuplu. Vei constata că jumătatea ta e dornică să colaboreze şi încearcă să îți intre în grații. Euniversum.com te sfătuieşte să profiți de ocazie pentru a te bucura de sărbători pasionale. Te vei simți înțeles și iubit, și vei dărui cu mai multă deschidere, la rândul tău.

Ultima săptămână a lunii aduce oportunități deosebite pentru Scorpionii singuri. Aceștia pot avea parte de întâlnirea vieții lor, de o iubire care le va schimba viața.

Muncă și bani:

Casa banilor munciți este bine marcată de planete și în decembrie 2018 - lucru care prevestește o lună cu încasări excelente, dar și cu tendinţe de cheltuit excesiv. La data de 13 decembrie, Mercur se alătură Soarelui și lui Jupiter în casa banilor Scorpionului. De această dată, Mercur este în mers direct, așa că poți corecta greşeli făcute în trecut, îți poți restructura inteligent și creativ gestionarea resurselor și datoriilor.

Euniversum.com avertizează că în ultima săptămână a lui decembrie 2018 ar putea apărea tentaţii sau informaţii false. Trebuie să fii precaut, pentru că în perioada aceasta ești mai tentat de speculații financiare, de jocuri de noroc sau de a cumpăra cadouri scumpe pentru copii (dacă ai) sau pentru persoana iubită.

Din punct de vedere profesional, se anunță schimbări în bine. Inițial pare că ți se perturbă activitatea sau că se dă de-a dreptul peste cap. Dar vei constata până la urmă că sporesc șansele de a câștiga mai mulți bani, de a te pune în valoare, de a-ți consolida reputația socio-profesională.

Încearcă să ieși din vechile tipare și surprinde-i pe colegi și pe superiori cu o atitudine nonconformistă, cu idei inovative şi tehnici noi de lucru. Dacă ai propria afacere, n-ar fi rău să încerci o retehnologizare. 

Formă fizică și moral:

Reușești să îți creezi singur motive de stres, în special printr-o gestionare deficitară a banilor sau concentrându-ți mereu atenția asupra veniturilor.

Euniversum.com te sfătuieşte ca în decembrie 2018 să stabilești ce este cu adevărat important pentru tine, și care sunt lucrurile de care ai cu adevărat nevoie. În caz contrar, riști să te aglomerezi cu prea multe activități sau cu grija de a câștiga cât mai mult prin orice metode.

Regândirea priorităților financiare te va ajuta să îți regăsești echilibrul și liniștea sufletească.

www.eastrolog.ro    

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: