Horoscop

TAUR -Horoscop pe anul 2018 Taur

TAUR -Horoscop pe anul 2018

Taur 2018: Recâștigarea libertății de acțiune, relansarea proiectelor personale

Pentru Tauri, temele principale ale anului 2018 sunt înnoirea personală, revizuirea convingerilor după care își conduc existența, eliberarea de trecut și de tipare nefuncționale, regăsirea autenticității.

În primele 5 luni și jumătate ale anului, cât timp Uranus își încheie tranzitul prin casa XII, ești predispus la agitație fără un obiect precis sau fără o cauză precisă, poți izbucni relativ ușor sau tinzi să te lași angrenat în situații conflictuale pentru a-ți consuma energia interioară excedentară. Cel mai bine ar fi să folosești această energie pentru a decide ce schimbări dorești să faci în viața ta din momentul în care Uranus va intra în zodia ta.

Uranus intră în Taur la 15 mai 2018, iar tranzitul va dura până la 6 noiembrie și va fi reluat la 6 martie 2019. Uranus dă astfel semnalul pentru schimbare, pentru (re)câștigarea independenței și a libertății de a-ți conduce viața în direcția pe care o dorești tu și nu în funcție de așteptările celorlalți.

Cei din jur ar putea fi surprinși de dorința ta subită de a ieși din rutină și de a încerca ceva cu totul nou, progresist, de pornirea de a-ți regândi calea după o formulă originală și care te reprezintă mai bine.

Această atitudine nouă se reflectă și în relațiile parteneriale. Dacă în ultimii ani ai trăit după directivele perechii de viață sau te-ai lăsat dominat de un partener de afaceri, în 2018 poți să redresezi situația.

Cu Saturn și Pluton în tranzit prin casa IX (casa călătoriilor, a studiilor superioare, a filosofiei de viață și a convingerilor) și cu Uranus în casa I (casa personalității), Taurii beneficiază de sprijinul necesar pentru a îndepărta din viața lor ceea ce nu îi (mai) reprezintă, ceea ce le limitează orizontul cunoașterii, ceea ce le îngreunează împlinirea marilor idealuri personale.

Acum este cel mai bun moment să îți reiei și să îți duci la bun sfârșit studiile superioare, să îți revizuiești și să îți consolidezi filosofia de viață, să depui efort pentru a-ți împlini visurile.

Anul 2018 este un an bun pentru dizertații, pentru a concepe o lucrare de diplomă ori un proiect publicistic, pentru a susține examene importante, pentru a ține cursuri. Este anul ideilor inovatoare, al noilor metode de lucru. Eastrolog.ro îți recomandă să te lași purtat de curizitate către descoperiri, către direcții pe care nu ai îndrăznit să le explorezi până acum.

În 2017 te avantajează călătoriile de afaceri sau în interes profesional ori academic, și mai puțin cele de dragul relaxării. Ai putea îmbina însă plăcerea cu datoria, aventurându-te acolo unde nu ai îndrăznit până acum. Este vremea să acționezi, să ai curajul să ieși din zona ta de confort fizic, emoțional sau intelectual.

Înainte de a trece la mari revoluții personale, Taurii vor fi puși însă în situația de a-și testa în practică toate concepțiile și convingerile dobândite de-a lungul anilor. Este necesar să te asiguri că ești pregătit pentru tot ceea ce vrei să inovezi, să construiești sau să schimbi.

Cum este de așteptat de la un conservator ca tine, doritor de siguranță și stabilitate, în 2018 te poți confrunta și cu perioade de îndoieli în ceea ce privește drumul în viață, specializarea academică aleasă ori o deplasare în străinătate, sau chiar propria viziune asupra vieții și lumii în general.

Îndoielile Taurilor se pot accentua în perioada în care Saturn retrogradează, adică 18 aprilie - 6 septembrie 2018, dar și în perioada 27 iunie - 27 august, când Marte retrogradează prin casa carierei Taurului și apoi prin casa marilor speranțe.

Atunci când simți că nu știi ce cale să alegi, amintește-ți că în 2018 este bine să experimentezi idei noi, să explorezi teritorii noi în orice domeniu, să cauți să te adaptezi, să încerci să schimbi, să nu te limitezi la cărările bătătorite.

Dacă în prima jumătate a anului ai impresia că ai intrat în tăvălug, că este risc mare de haos și imprevizibil, e bine să știi că în august și septembrie 2018 ai ocazia să restabilești armonia și o oarecare ordine, mulțumită trigonului dintre Saturn și Uranus. Poți să contezi și pe sprijinul prietenilor, al unui grup socio-profesional sau al perechii de viață.

În perioada august-septembrie ar fi bine să te implici în proiecte sociale sau umanitare, să găsești o cauză care să îți reflecte convingerile morale și spirituale și care să îți aducă împlinire sufletească.

În plan relațional, 2018 poate fi pentru Tauri un an cum nu au mai avut de multă vreme: un an de armonie, favorabil oricăror demersuri ce țin de viața în doi, dar și oricăror asocieri, colaborări sau parteneriate de afaceri. Chiar și cele mai încâlcite situații se pot clarifica, atât timp cât știi ce vrei și refuzi să te complaci în situații comode pe termen scurt dar dăunătoare pe termen lung.

În plan financiar, anul 2018 te avantajează în mod special în asocieri, colaborări și parteneriate, dar este indicat să ai grijă să nu te lași atras în proiecte lipsite de realism, care ar putea fi inițiate de prieteni sau de un grup socio-profesional. Acestea tind să necesite cheltuieli prea mari și, dacă ții morțiș să te implici, va trebui să îți faci un buget precis, cu limite bine definite.   

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: