Horoscop

Taur - Horoscopul dragostei pe 2019 Taur

 Taur - Horoscopul dragostei pe 2019

Taurii încep anul 2019 preocupați de parteneriate, de relația de cuplu sau - dacă nu au o relaţie stabilă - se pot lăsa antrenați în jocuri pasionale și aventuri fierbinți. Se poate ridica însă destul de acut problema bunurilor comune, a bugetului comun, a fidelității și a încrederii reciproce. S-ar putea să discutaţi despre capacitatea fiecăruia de a contribui cu resurse emoționale, materiale sau intelectuale la bunul mers al relației.

S-ar putea să îți fie greu să reconciliezi nevoia tot mai mare de libertate şi de spațiu de mișcare și de decizie, cu nevoia de a face parte dintr-un cuplu solid. Drept urmare, în 2019 ai putea avea parte de frământări în viața de cuplu legate de ajustări şi recalibrări de forțe.

Spre surpriza tuturor, Taurii singuri nu se prea grăbesc să se implice în parteneriate amoroase pe termen lung, ci profită de singurătate pentru a-și face ordine în suflet, în viață etc.

Din fericire, prezența lui Jupiter în casa intimității Taurului până la 2 decembrie 2019 permite păstrarea optimismului, a încrederii reciproce (sau reconstruirea acesteia) și susține capacitatea de a învăța din experiențele intime şi de a crede în celălalt, precum și dorința de a rezolva lucrurile într-un mod constructiv.
Taurii își doresc alături persoane profunde, nu relații superficiale și fără perspectivă de viitor sau de dezvoltare. Ai putea deveni mai realist în privinţa statutului tău relaţional și să îţi reformulezi așteptările - asta după o serie de iluzii și deziluzii care se pot contura la orizont în ianuarie, iunie și septembrie 2019.

Din fericire, sextilul Saturn-Neptun, care se resimte mai puternic din a doua jumătate a lui ianuarie până la Ziua Îndrăgostiților și apoi în iunie și noiembrie 2019, îi readuce pe Taurii mai visători sau prea creduli înapoi cu picioarele pe pământ. Reușești să-ți vezi perechea şi relația așa cum sunt de fapt. Se pot, de asemenea, disipa o serie de confuzii între prietenie și amor în cazul Taurilor fără obligații. Sextilul Saturn-Neptun contribuie și la un control mai bun asupra emoțiilor și la stabilitatea emoțională.

Dacă în primul trimestru al lui 2019 ești mai deschis spre relaționare, negocieri și socializare, în lunile mai și iunie ești mult mai centrat pe nevoile și dorințele tale. Euniversum.com te sfătuieşte să îți organizezi viața în așa fel încât în mai și iunie să nu ai nimic presant de rezolvat în viața de cuplu, ci să te ocupi de tine.

Lunile august, octombrie, noiembrie și decembrie 2019 sunt deosebit de prielnice vieții în doi, dar și Taurilor care sunt în căutarea iubirii. Euniversum.com recomandă prudență în ceea ce privește viața intimă, aventurile şi excesele legate de sexualitate. Lipsa de moderație poate avea efecte nefaste nu doar asupra stării de sănătate, ci și asupra bugetului.
Ca în fiecare an, Taurii trebuie să fie prudenți în perioadele în care Mercur - planeta care le guvernează iubirea, idilele, flirturile şi jocurile amoroase - se află în mers aparent retrograd. În perioada 5-28 martie 2019, Mercur retrogradează în casa prieteniei şi a relațiilor sociale. Este posibil ca o relație declarată platonică să revină la ce-a fost cândva: o pasiune aprinsă. Sau invers.

Euniversum.com recomandă mult mai multă atenție la modul în care îți exprimi emoțiile în prioada 8 iulie - 1 august, dar şi la felul în care vorbești despre ele. Lasă loc și trăirilor celuilalt, nu vorbi doar despre tine.

În intervalul 31 octombrie - 20 noiembrie 2019, Mercur retrogradează chiar în casa parteneriatelor Taurului, favorizând renegocieri în viața de cuplu şi rescrierea unor reguli după care funcționează cuplul. Dar sunt și Tauri care se gândesc și se răzgândesc cu privire la oficializarea unei relații. Nu este indicat să iei acum decizii vizavi de căsătorie sau divorț, și nici să semnezi documente care să aibă legătură cu copiii sau cu statutul marital.

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: