Horoscop

Taur, Luna Aprilie 2019 Taur

Taur, Luna Aprilie 2019

Dragoste și viața în doi:

Viața socială a Taurilor se anunță foarte activă în aprilie 2019, lucru care poate fi deosebit de benefic pentru viața de cuplu, dar și pentru Taurii care sunt în căutarea unei aventuri amoroase. Ai șanse mari să cunoști persoane interesante și tinzi să manifești poetul din tine, dar apare o predispoziție spre a visa la cai verzi pe pereți, spre a-ți face iluzii mult prea repede vizavi de viitorul unui flirt sau al unei relații abia începute. Euniversum.com recomandă să te concentrezi mai întâi pe consolidarea unei prietenii, apoi lucrurile pot evolua spre ceva mai pasional.

Taurii căsătoriți ar face bine să nu uite de partenerul de viață atunci când primesc de la prieteni invitații la petreceri, la conferințe sau la diverse manifestări de grup. Ia cu tine soțul/soția, acolo unde este posibil. În plus, ar fi bine să îți faci timp și pentru seri romantice în doi sau pentru activități de cuplu, care să permită reconectarea sufletească, fără amestecul altora.

La 17 aprilie 2019, Mercur (planeta care guvernează casa iubirii și a aventurilor sentimentale a Taurului) intră în casa XII, urmat la 20 aprilie de Venus (planeta care guvernează Taurul). Aceste tranzite favorizează bilanțurile amoroase și momentele petrecute în doi departe de lumea dezlănțuită, dar ar putea prevesti și relații secrete ce tind să se complice.

Pluton (guvernatorul modern al casei parteneriatelor Taurului) începe să retrogradeze în Taur la 24 aprilie 2019 și deschide o perioadă îndelungată în care se recomandă revizuirea principiilor după care îți construiești relațiile, reevaluarea unor relații la distanță sau eforturile pentru a împăca principiile tale cu cele ale perechii tale.

Muncă și bani:

În aprilie 2019 sunt favorizate activitățile de grup, proiectele comune și aderarea la grupuri socio-profesionale care să îți ofere mai multe oportunități de evoluție în carieră. Nici munca voluntară nu strică, mai ales dacă nu ai loc de muncă sau dacă ai vrea să schimbi locul de muncă actual. Din vorbă în vorbă, în timp ce dai o mână de ajutor pentru cei năpăstuiți, ai putea să te pui în valoare și să primești oferte de colaborare plătită sau poate chiar un job neașteptat.

Pentru cei mai mulți dintre Tauri, luna aprilie 2019 este favorabilă explorării posibilităților de viitor și reactualizării unor idealuri mai înalte. Euniversum.com recomandă prudență în perioadele 9-11 și 26-29 aprilie 2019, când tinzi să te iluzionezi în ceea ce privește colaborarea cu niște prieteni sau beneficiile pe care ar trebui să le obții datorită activităților profesionale.

Ai putea încerca să fii mai prezent în mediul online, să te promovezi mai bine pe rețelele de socializare sau să lucrezi la o pagină online care să te reprezinte. Actualizează-ți CV-ul, dacă e cazul, și verifică dacă e vizibil.

Din punct de vedere financiar lucrurile se mai clarifică, deși ai putea fi tentat de cheltuieli prea mari. Intuiția te ajută mult în gestionarea resurselor de care dispui și în organizarea activității astfel încât să obții mai mult, cu eforturi mai mici.

Formă fizică și moral:

S-ar putea spune că în aprilie 2019 ai multe de „rumegat" în forul tău interior, iar acest lucru ar putea să conducă la tendința de a mânca prea mult la ore nepotrivite, sau pe fond de stres. Pentru a-și potoli anxietățile, cei mai mulți Tauri se îndreaptă automat spre frigider, fără să le fie cu adevărat foame.

La 20 aprilie 2019 Soarele își începe tranzitul prin Taur și te vei simți mai energizat și, în mod neașteptat, mai încrezător în schimbare și în viitor. Fă-ți timp pentru tine, pentru vindecarea sufletului și reîncărcarea spiritului, pentru că tot la 20 aprilie 2019 Venus (guvernatoarea Taurului) intră în casa XII - o casă asociată cu izolarea, cu sacrificiile, dar și cu subconștientul și vindecarea. 

www.eastrolog.ro

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: