Horoscop

FEMEIA VARSATOR - Horoscop Erotic Varsator

FEMEIA  VARSATOR - Horoscop Erotic

Zodia Varsatorului : 22 decembrie - 20 ianuarie - 18 februarie

Femeia Varsator:
Nu doreste sa fie vazuta ca obiect sexual. Are pretentii foarte mari si cere de la iubit anumita consideratie. Nu-i place sa fie grabita. O prima intalnire se va termina foarte rar in pat. Nici a doua intalnire nu inseamna pentru ea un flirt. Nu este pudica, dar doreste sa fie convinsa ca aceasta relatie este ceva serios. Femeia varsator este sensibila si are un puternic intelect. Este chiar deosebit de intelectuala. Prietenii o stimuleaza iar daca ii place societatea este foarte vesela si accepta cu placere o invitatie in ultima clipa de la prieteni. Daca simpatizeaza pe cineva, isi deschide nestingherita sufletul, de multe ori intr-un mod nu prea prudent.

Se amesteca cu pasiune in viata altora. Da sfaturi care nu sunt nici dorite, nici urmate. Nu se da inapoi de la munci barbatesti. Ii plac meserii ca mecanic auto sau constructor, dar de cele mai multe ori o intalnim in posturi de conducator. Raspunde provocarilor. Preia cu placere noi responsabilitati pentru ca este convinsa ca face fata tuturor solicitarilor. Pentru ca este inteligenta nu se sperie de greutati, si gaseste multa intelegere pentru altii. Cel mai bine se desfasoara cand trebuie sa conlucreze cu altii, o trasatura caracteristica apreciata de catre oamenii inteligenti. Fiind o umanista pura, o intereseaza toate problemele lumii. O vom intalni in primele randuri in lupta pentru dreptate si intotdeauna de partea celor napastuiti. Intelege suferinta celorlalti, dar nu este binefactatorul care cere rasplata si dragoste. Se adanceste atat de mult in munca incat uita de cele mai multe ori oamenii pentru care se zbate.

Distanta aceasta este prezenta pana si in problemele mai intime. Inainte de toate are curajul propriilor ei convingeri pe care nu le tradeaza niciodata. Daca un proiect esueaza, nu dispera pentru ca este sigura ca din greseli se poate invata, ba mai mult, nu sufera succesul obtinut prea usor. Este fascinanta, distractiva, plina de fantezie, dar poate si foarte incapatanata. Cele mai multe femei varsator au aplicatie spre lucururile oculte si nimic nu le va convinge sa-si tradeze credinta in fenomene supranaturale. Cand sunt convinse ca stiu ceva, nici un argument si nici un fapt real nu le va zdruncina parerea. Femeia varsator simte o mare nevoie de dragoste si prietenie. Gaseste genul opus ca deosebit de atragator, insa cauta partenerul perfect si are mari dificultati in a se hotari. Ca urmare se va casatori tarziu, iar alegerea va surprinde grupul de prieteni.

Va soca de altfel intotdeauna cercul ei de cunostinte conservatoare. Isi doreste un barbat cu care sa se simta cu adevarat femeie si atunci nu o mai intereseaza rasa si religia barbatului. Iubeste lucrurile frumoase. Sa nu uitam sa-i complimentam corpul, caci este o femeie care are nevoie de admiratie. Este foarte ordonata si harnica. Poate fi insa nervoasa, cicalitoare si cheltuitoare, extravaganta in ceea ce priveste confortul personal. Nu va recunoaste insa niciodata aceste greseli. Gaseste ca oamenii care nu doresc decat bani sunt superficiali si nu prea normali. Banul exista pentru ea doar pentru a fi cheltuit si il cheltuie pentru a-si realiza orice dorinta.

Viata sexuala a femeii Varsator:

Instinctul animalic nu este pe primul loc, ea idealizeaza dragostea si aceasta trebuie sa cuprinda multa gingasie. Dragostea este pentru ea ca muzica lui Mozart nu a Rolling Stones-ilor. Nu trebuie sa-i cerem in pat uitare completa. Dar o data trezita, este in stare de orice, creatoare si plina de fantezie. Isi copleseste partenerul cu gingasii si atentii. Ea doreste sa iubeasca atat sufletul cat si trupul barbatului. Are slabiciune pentru barbatii mai in varsta.

Cum cuceresti o femeie Varsator:
Nu este greu sa intalnesti un Varsator. Il intalnesti la petreceri, la cursuri de specializare, la teatru, la concerte. Varsatorii sunt buni organizatori de petreceri, unde se remarca foarte usor prin magnetismul personalitatii lor, prin faptul ca devin parteneri de discutii fascinanti. El vorbeste despre idei dar si despre evenimente. Cel care nu citeste mult si nu are aptitudini pentru discutie nu se potriveste cu varsatorul. Interesul il putem suscita prin adevar si incredere. Prima intalnire trebuie sa fie stimulatoare din punct de vedere intelectual.

Comentariile varsatorilor sunt pline de umor. Il pasioneaza tot ce este iesit din comun. Ii place sa daruiasca dar sa si primeasca.Cel care primeste un cadou de la un vasator trebuie sa-l primeasca cu bucurie, chiar daca darul este ciudat. Femeia varsator iubeste mult bijuteriile ostentative si parfumurile rare si scumpe. Veti fi observat pana in cele mai mici amanunte. Acesta este un semn bun pentru ca isi analizeaza numai prietenii.

Cum indepartezi o femeie Varsator:

Nu putem pretinde de la varsator sa reactioneze ca un om obisnuit, pentru ca motivele sunt adanc inchise in misterul caracterului sau si nu-i place sa fie controlat in ceea ce considera el mai intim. Daca vreti sa scapati de varsator, fiti siguri ca intuitia lui l-a avertizat deja. In caz cotrar puteti deveni pisalogi, lamentandu-va pentru orice fleac, pastrand secrete, declarandu-va de acord cu tot ceea ce este formal. Astfel scapati de Varsator si el va avea grija sa nu lase nimic in urma

------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Specialistii nostri va pot raspunde Acum si Aici!

Ca membru eUniversum veti beneficia de pregatirea si experienta consilierilor nostri care acopera o vasta arie de fenomene ezoterice din domenii ce au ca element comun actul Divinatiei:

Parapsihologie, Clarviziune, Tarot, Ghicit in carti, Astrologie, Psihologie, Psihoterapie

Printre consilierii eUniversum se numara specialisti cu pregatire in domenii de mare interes ce interactiveaza armonios cu ezotericul prin legatura fireasca dintre oameni, cotidian si natura:

Nutritionism si Medicina alternativa, Juridic si Economic

Consilierii eUniversum va stau la dispozitie 24 de ore din 24, pentru a va asista cu profesionalism si devotament, iar dumneavoastra in calitate de membru eUniversum aveti multe de castigat...

Veti Afla... veti Cunoaste... veti Intelege... veti Rezolva!

------------------------------------------------------------------------------------

 Euniversum este primul site interactiv ezoteric 100% romanesc. Consultantii nostri va ofera consiliere profesionala si sunt disponibili 24 de ore pe zi pentru a va oferi solutii si a va raspunde la toate intrebarile care va framanta,

despre trecut, prezent si viitor!

In  calitate de  MEMBRU eUniversum aveti multe de castigat... Pentru a va convinge,

 

INREGISTRATI-VA si veti beneficia imediat  de o Convorbire Promo

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: