Horoscop

Varsator- Horoscopul dragostei pe 2019 Varsator

Varsator- Horoscopul dragostei pe 2019

La fel ca anul trecut, și 2019 începe cu o eclipsă de Lună în casa parteneriatelor Vărsătorului (21 ianuarie). Este momentul să îți faci un scurt bilanț relațional și să optezi pentru schimbările care au devenit din ce în ce mai evident necesare. Este o perioadă ideală pentru a trage concluzii, pentru a rescrie regulile după care funcționează căsnicia sau relațiile tale.

Guvernatorul casei parteneriatelor Vărsătorului este Soarele. De aceea, momentele de eclipsă sunt mai sensibile pentru Vărsători și cu ecouri puternice în sfera relațională. Eclipsele de Soare de la 6 ianuarie și 26 decembrie 2019 au loc în casa XII, ceea ce ar putea însemna o reevaluare a unei situații relaționale mai vechi, sau reaprinderea unui subiect care ți-a dat bătăi de cap în viața de cuplu în trecut.
Euniversum.com recomandă să încerci să privești lucrurile dintr-o perspectivă nouă pentru a te elibera de trecut; pentru a crea premisele înfloririi vieții de cuplu în lumina sincerității și a curățeniei interioare, nu în umbra secretelor de tot felul.

Energia eclipselor are oricum un rol de curățare şi de vindecare. Ar fi bine să încerci să profiţi la maximum de această energie. În caz contrar, criza relațională se poate adânci până la separare, în unele cazuri. Ȋncearcă să pornești de la premisa că tot răul e spre bine și că, odată eliberat de presiuni, vei avea parte de noi oportunități în plan amoros.

Vărsătorii necuplaţi o duc bine în 2019. Se găsesc ocazii numeroase de flirt, aventură și voie bună. Dar pentru că ești prins în foarte multe proiecte (personale, profesionale, umanitare), nu prea ai timp pentru a dezvolta relații serioase. În acest context agitat şi foarte mobil, euniversum.com recomandă prudență în perioadele în care retrogradează Mercur, planeta care guvernează casa iubirii Vărsătorului: 5-28 martie, 8 iulie - 1 august, 31 octombrie - 20 noiembrie 2019.
Încearcă să nu amesteci plăcerea cu afacerile și ai grijă cu banii - mai ales dacă te implici în relații pasagere cu persoane pe care nu le cunoști de prea mult timp. Este foarte tentant și pentru cei singuri, dar și pentru Vărsătorii căsătoriți cu chef să calce strâmb sau să se implice în relații amoroase la locul de muncă sau cu persoane pe care le cunosc în mediul profesional. Euniversum,com te sfătuiește să eviţi acest lucru în 2019, în special între 19 iulie și 1 august și în luna noiembrie. Riști să îți pătezi reputația. Folosește perioadele de retrogradare ale lui Mercur pentru a trece printr-un filtru emoțional mai atent relațiile amoroase, mai ales dacă ele implică un angajat/o angajată sau o persoană superioară ierarhic.

Perioade foarte bune din punct de vedere romantic sunt 21 mai - 21 iunie (când Soarele îți tranzitează casa iubirii) și lunile august, septembrie și noiembrie.

Finalul lui 2019 te surprinde într-o pasă foarte înțeleaptă. De aceea, ai șanse mari să redresezi orice fel de relație amoroasă și să (re)câștigi respectul perechii tale de viață.

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: