Horoscop

Varsator- Horoscopul dragostei pe 2018 Varsator

Varsator- Horoscopul dragostei pe 2018

Dragoste, cuplu, prietenie

S-ar părea că nici în acest an nu ai parte de prea multă acțiune pe acest plan. Cu toate că astrele nu creează un context astral dinamic din punct de vedere sentimental și/sau social, nu înseamnă că nu se poate lăsa cu experiențe plăcute în raport cu persoana iubită și prietenii. Trebuie doar să te lași dus/ă de val uneori și să fii deschis/ă la nou.

În primul trimestru al anului, prioritatea ta principală în acest context ar trebui să fie viața ta socială. Așa se facă că în cele dintâi trei luni ale lui 2018 poți cunoaște multe persoane care-ți împărtășesc idealurile și viziunile. Cu toate că simți că rezonați pe mai multe planuri, ține cont de faptul că doar unii oameni merită să-ți fie prieteni.

În luna mari și în prima jumătate a lui iunie, reflectorul cosmic se ațintește în direcția vieții tale de cuplu. Cei/le implicați/te deja într-o relație își pot reîmprospăta cu brio relația dacă-i acordă suficient timp. În cazul în care te afli încă în căutare celui/ei care să se potrivească standardelor tale pe acest plan, s-ar putea să ai sorți de izbândă.

În primele decade ale lunii august, ar putea apărea unele piedici în relația cu cel drag, mai ales dacă vă unesc deja câțiva ani. Ai putea simți că nu mai evoluați într-un ritm constant ca pân-acum, fapt pentru care trebuie să iei atitudine și să pui lucrurile în ordine. Altfel, s-ar putea să dați peste o adevărată cumpănă care vă vă afecta relația.

Din noiembrie încolo, viața ta socială urmează o curbă ascendentă. S-ar putea ca, în ultimele două luni ale anului, să cunoști mai multe persoane decât în cele precedente, indiciu cum că nivelul tău de popularitate ar putea crește destul de mult. Așteaptă-te așadar la multe ieșiri în oraș în compania unor persoane cu care chiar ai ce discuta.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, pentru tine se întrevede un an 2018 în care nu-ți lipsește nici socializarea, nici flirtul, dar nici momentele de neuitat în doi. Pentru a te bucura însă de toate aceste oportunități, este important să te împarți cu sucees între viața amoroasă și cea socială. În caz contrar, se poate lăsa cu reproșuri. 

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: