Horoscop

Varsator, luna Aprilie 2019 Varsator

Varsator, luna Aprilie 2019

Dragoste și viața în doi:

Viața amoroasă a Vărsătorilor este spumoasă în aprilie 2019. Ai parte de stimulare intelectuală, de dialoguri inteligente și te manifești extrem de provocator în relațiile cu potențialii partneri. Dar euniversum.com recomandă să ai grijă să nu lași cumva impresia că o faci pe deșteptul/deșteapta.

Evită agresivitatea verbală sau nevoia de a-ți impune ideile, pentru că atracția inițială se poate evapora foarte brusc și neplăcut. Vărsătorii sunt încurajați ca în aprilie 2019 să exploreze căi mai bune de comunicare în cuplu; să fie mai deschiși spre schimburi de idei și nu atât de fixați în propriile concepții.

Dacă ești singur și în căutarea unei relații, nu trebuie să cauți foarte departe, prin alte galaxii. Privește cu mai mare atenție în jurul tău atunci când parcurgi drumurile tale obișnuite prin oraș sau dacă mergi la cursuri ori ții cursuri. O iubire neașteptată ori o atracție fulger ar putea să te scoată din plictis în a doua jumătate a lunii aprilie 2019.

Vărsătorii căsătoriți trag spre casă, spre familie. Simt nevoia să fie răsfățați de cei apropiați, mai ales după 20 aprilie. Se poate ca mulți Vărsători să simtă nevoia de apropiere emoțională de partener/parteneră, ceea ce nu le este tocmai specific. Drept urmare, suprinzi plăcut; iar dacă relația cu perechea ta a scârțâit în ultimul timp, acum atmosfera se încălzește și vă regăsiți conexiunea de la suflet la suflet.

Muncă și bani:

În plan profesional nu se întrevăd evenimente majore în aprilie 2019. E mai degrabă o perioadă foarte bună pentru planificări, pentru un bilanț, pentru a-ți aduna forțele, pentru a reveni în contact cu resursele interioare necesare unor schimbări radicale legate de carieră.

Nu e o perioadă prea bună pentru a ieși în față, ci mai degrabă pentru a acționa din umbră, cu discreție, din spatele scenei, sau pentru a decanta ceea ce s-a petrecut în viața ta profesională în ultima vreme.

Se poate să ai parte de mai multe deplasări în interes de serviciu sau de negocieri mai aprinse cu vreun asociat sau partener de afaceri. Euniversum.com recomandă, însă, să fii răbdător și să nu tragi concluzii pripite. Este momentul să-ți revizuiești proiectele de viitor.

Începând cu 10 aprilie 2019, Jupiter își începe retrogradarea prin casa XI (grupuri, planuri și aspirații pentru viitor, beneficii obținute prin intermediul profesiei). Drept urmare, ar fi bine să îți revizuiești anumite colaborări și proiecte care până mai ieri te entuziasmau.

Din punct de vedere financiar lucrurile stau bine, mai ales în primele două decade ale lunii aprilie 2019. Se recomandă însă mare prudență, pentru că ai putea fi păcălit să investești în ceva ce nu merită sau să investești prea mult dintr-o dată. Nu se recomandă să te împrumuți pentru astfel de chestiuni.

Formă fizică și moral:

Echilibrul interior este mai dificil de atins în aprilie 2019 și ai putea trece prin stări fluctuante și complicate. Din fericire te bucuri de sprijin emoțional din partea familiei și de o bună comunicare cu aceasta.

Puterea de concentrare nu este la cele mai bune cote și oscilezi, mai ales în a doua jumătate a lunii, între idei opuse, între a rămâne în același mediu și a pleca de acolo. Nu e momentul pentru decizii finale, ci mai degrabă pentru prospectări care să te mai liniștească.

După 20 aprilie 2019 se recomandă mai multă atenție la starea de sănătate - mai ales la o predispoziție spre depresie sau melancolie. O afecțiune cronică ar putea avea o revenire neplăcută și ar fi bine să optezi pentru investigații amănunțite. Nu evita o internare în spital, dacă se impune. 

www.eastrolog.ro

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: