Horoscop

Varsator, luna Decembrie 2018 Varsator

Varsator, luna Decembrie 2018

Dragoste și viața în doi:

În decembrie 2018, privești cu încredere și optimism spre viitorul căsniciei tale. Partenerul de viață se implică trup și suflet în relaţie și te sprijină în ceea ce ți-ai propus în plan individual.

Pentru mulți Vărsători, acesta poate fi un prilej deosebit de a redescoperi legătura cu jumătatea lor şi beneficiile vieții de cuplu; nu vor mai simți că li se limitează libertatea. Poate ar fi bine ca la final de an, de sărbători, să petreceți timp împreună într-un mediu discret, mai puțin aglomerat, pentru a face un bilanț de cuplu și pentru a vă re-apropia și la nivel sufletesc.

Luna decembrie 2018 poate fi și o perioadă foarte bună pentru a progresa în ceea ce privește o serie de proiecte de cuplu. E posibil să le vezi ajunse la bun sfârșit chiar înainte de finalul anului.

Vărsătorii singuri nu sunt foarte interesați să se lege la cap luna aceasta; preferă să socializeze cât mai mult, să vadă ce opțiuni sunt pe „piață" și să se delecteze cu relații platonice. Își acordă astfel mai mult timp pentru a cunoaște mai bine persoanele pe care le consideră potrivite pentru ceva mai serios.

Euniversum.com recomandă totuși prudență în perioada sărbătorilor, pentru că ai putea fi șantajat sentimental de o persoană care are mai degrabă interese financiare decât amoroase în ceea ce te privește.

Muncă și bani:

La începutul lui decembrie 2018 Venus intră în casa carierei și a reputației socio-profesionale, inspirându-i pe Vărsători să se ocupe de lucrurile care le plac cu adevărat, să revină la idealuri mai vechi sau să pună în practică, în plan profesional, convingeri personale, spirituale etc.

Tranzitele lunii decembrie 2018 te ajută să-ţi sporești popularitatea, dar ar fi bine să nu îți faci iluzii în plan financiar. Nu câștigi mai mult imediat, chiar dacă ți se recunosc public meritele, ideile, contribuția etc.

Ai putea fi pus în situația de a-ți achita datorii mai vechi, și e important să fii sincer în cadrul eventualelor negoieri sau dacă dorești să ceri o amânare de plată.

Cum Venus guvernează și casa străinătății și a relațiilor cu străinătatea, te-ar putea avantaja să cauți de lucru în afara granițelor țării. Pe de altă parte, eestrolog.ro semnalează că și aici este nevoie de prudență în definirea așteptărilor financiare. Încearcă să accepți oferte concrete şi clare; nu te baza pe promisiuni. De asemenea, încearcă să verifici firma sau persoana care îți intermediază oferta de muncă, pentru că riscul să fii păcălit este mai mare decât de obicei.

Sunt și Vărsători care primesc un ajutor nesperat din partea prietenilor sau a unui grup socio-profesional pentru a-și concretiza proiecte mai vechi, de suflet. 

Formă fizică și moral:

În decembrie 2018 tinzi să te entuziasmezi prea mult și prea repede, mai ales în plan profesional - ceea ce poate conduce la dezamăgiri bruște și la stări de melancolie care îți afectează concentrarea și inspirația.

Fii atent la alimentaţie și evită să jonglezi cu diferite diete, pentru că te-ai putea destabiliza la nivel fizic. Euniversum.com te sfătuieşte să faci mai multă mișcare, să mergi la sală, să petreci mai mult timp în aer liber.   

www.eastrolog.ro

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: