FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Regulament

Va recomandam sa cititi cu atentie acest Regulament ca parte integranta din Termenii si Conditiile de utilizare a serviciile noastre puse la dispozitie prin intermediul site-ului eUniversum.com

Prin inregistrare deveniti membru eUniversum.com si sunteti implicit de acord cu termenii si conditiile acestui Regulament pe care va trebui sa il respectati pe intreaga perioada de utilizare ca membru eUniversum.com.

Ne rezervam dreptul de a modifica oricand:

Continutul acestui Regulament.

Design-ul, serviciile si facilitatile site-ului.

Orice schimbari survenite vor fi introduse direct pe site sau vor fi anuntate prin e-mail, in functie de caracterul acestora.

Administratorul eUniversum.com isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile prezentului Regulament sau termenii si conditiile de utilizare in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de utilizatori. Utilizatorii accepta in mod expres faptul ca simpla utilizare sau accesare a serviciului eUniversum.com sau a oricaruia dintre componentele acestuia semnifica acceptarea deplina si neconditionata a modificarii sau modificarilor operate.

In orice situatie in care oricare dintre utilizatori are obiectiuni sau rezerve fata de oricare dintre prevederile din termeni si conditii generale, respectivul utilizator are obligatia de a inceta de indata utilizarea serviciului eUniversum.com sau a oricaruia dintre componentele acestuia.

Recomandam citirea periodica a Regulamentului pentru a fi informat si la curent cu ultimele modificari.

INSCRIERE

Pentru a deveni membru trebuie sa completati in formularul de inscriere ce cuprinde cateva date personale obligatorii. Acestea trebuie sa fie actuale, clare si complete. In cazul in care informatiile furnizate de dvs. se dovedesc false, incomplete sau depasite, ne rezervam dreptul de a va suspenda calitatea de membru si de a va interzice accesul pe site.

Toate informatiile care te pot identifica - nume, adresa, adresa de email etc. precum si mesajele private sunt confidentiale si nu vor fi dezvaluite nici unei terte parti, exceptie facand cazurile in care legea ne obliga.

Devenind membru, declarati pe propria raspundere ca aveti cel putin 18 ani.

CONTUL SI PAROLA

In formularul de inscriere va trebui sa alegeti un nume de cont. Ne rezervam dreptul de a refuzam orice denumire de cont care:

- poate creea confuzie prin asocieri nepermise;

- poate ofensa in vreun mod o persoana, o entitate sau un grup;

- poate fi interpretat ca obscen;

- contine adresa de e-mail, telefon.

Va puteti anula contul oricand si din orice motiv si la randul nostru, avem dreptul sa va interzicem accesul oricand si din orice motiv fara un avertisment prealabil.

Contul dvs este unic si este securizat print nume utilizator si parola. Link-ul de activare va va fi trimis dupa inscriere la adresa de email pe care ati completat-o in formularul de inscriere. Daca ati completat o adresa de email falsa, nu veti primi link-ul de activare si nu veti putea accesa contul tau de pe eUniversum.com.

Nu este permis sa cedati nimanui numele tau de utilizator, parola sau sa permiteti accesul altui utilizator la cont. De asemenea, prin prezentul Regulament va angajati sa nu imprumutati sau sa vindeti accesul la site prin contul dvs. Sunteti singurul responsabil pentru securitatea contului si parolei, precum si pentru orice activitati desfasurate pe site prin intermediul contului dvs. Daca nu mai aveti incredere in siguranta contului dvs, procedati la schimbarea parolei si trimiteti o notificare administratorului pentru a sesiza motivul modificarii.

Fiecare utilizator va avea un singur cont pe site. In cazul in care constatam ca aveti mai multe conturi in acelasi timp, ne rezervam dreptul de a le anula si chiar de a va interzice accesul pe site.
NOTA INFORMATIVA PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. ANA GALAXY GOLD SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizeaza utilizatorii despre ei. Scopul colectarii datelor este: servicii de comunicatii electronice, servicii de relationare sociala, servicii de consultanta de sanatate, servicii de reclama, marketing si publicitate.

Fiecare utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele date personale ale sale pentru a-si crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciile oferite de catre eUniversum.com, acestea fiind necesare pentru oferirea Serviciilor catre utilizatori in conditii optime si de siguranta.

Utilizatorii prin acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare a Site-ului sunt de acord cu respectarea si indeplinirea de catre operator a tuturor obligatiilor legale cu privire la transferul datelor cu caracter personal la orice alta entitate.

 

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Totodata, utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il priveste si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de stergerea contului lor din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciiile oferite de catre eUniversum.com.

Pentru exercitarea acestor drepturi fiecare utilizator poate face o cerere in scris in acest sens, datata si semnata pe care sa o trimita apoi prin posta la adresa administratorul Site-ului: SC ANA GALAXY GOLD S.R.L., cu sediul in Str. Mos Ion Roata Nr.5A, Sector 3, Bucuresti, cu mentiunea pentru echipa eUniversum.com, adresa de e-mail fiind indicata la serviciul contact al Site-ului.

In cazul in care unele din datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Administratorul Site-ului este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 9671/12.05.2010.
CONDUITA ONLINE

Devenind membru, sunteti de acord ca:

Sunteti unic si direct responsabil pentru continutul informatiilor introduse de tine pe site sau transmise altor membri.

Nu veti introduce pe site si nu veti transmite catre alti membri materiale obscene, jignitoare, agresive, discriminatoare, defaimatoare, amenintatoare, profanatoare, ilegale sau orice alte materiale care violeaza in orice fel drepturile partilor implicate.

Veti utiliza serviciile oferite de site in conformitate cu regulamentul.

Nu veti include in profilul tau numere de telefon, adrese, nume de familie, adrese de e-mail, informatii cu conotatii obscene, informatii confidentiale despre alte persoane.

Nu veti introduce pe site fotografii care contin nuduri, informatii confidentiale sau care au copyright. Serviciul de Asistenta Clienti isi rezerva dreptul de a respinge orice fotografie care nu respecta aceste restrictii.

Nu veti insinua ca anumite informatii introduse de dvs. pe site sunt furnizate de noi, fara a avea acordul nostru prealabil.

Nu veti culege si pastra informatii despre alti utilizatori, indiferent de scopul urmarit, fara acordul lor prealabil.

Nu veti introduce pe site, nu vei distribui sau reproduce materiale care au copyright, sunt marci inregistrate sau alte informatii confidentiale fara acordul prealabil al proprietarului.

Nu veti include in profilul tau numere de telefon, adrese, nume de familie, adrese de e-mail, informatii cu conotatii obscene, informatii confidentiale despre alte persoane.

Nu veti sterge informatiile despre copyright, drepturi de autor sau orice alte materiale incluse pe site.

Nu veti introduce pe site si nu vei transmite prin intermediul lui, indiferent de modalitate, materiale care contin virusi, fisiere sau programe menite sa intrerupa, sa distruga sau sa limiteze functionarea hard/soft a calculatorului.

Nu veti modifica, copia, traduce, vinde, adapta nici un material sau parte din acest site, indiferent de scopul urmarit.

Sunteti singurul raspunzator de relatiile dvs cu ceilalti utilizatori. Echipa eUniversum.com isi rezerva dreptul, dar fara a avea obligatia, de a monitoriza eventualele dispute dintre utilizatori.

INFORMATII ONLINE

Opiniile, sfaturile, declaratiile, ofertele sau orice alte informatii existente pe site apartin in exclusivitate utilizatorului care le-a introdus. Acesta este singurul raspunzator pentru veridicitatea lor. Echipa eUniversum.com nu garanteaza ca aceste informatii sunt reale, clare sau folositoare si nici nu este responsabila pentru opiniile exprimate de membrii site-ului. De asemenea, nu suntem responsabili pentru eventualele pierderi sau neplaceri cauzate unor membri care s-au bazat pe aceste informatii.
LIMITARI ALE RESPONSABILITATII

eUniversum.com nu poate fi considerat responsabil pentru eventualele fraude produse din vina utilizatorului:

Utilizatorul este singurul raspunzator pentru pastrarea in deplina siguranta a datelor confidentiale referitoare la contul de pe euniversum.com. Euniversum.com nu poate fi facut raspunzator pentru prejudiciile produse ca urmare a divulgarii datelor de autentificare Nesecurizarea mediului de lucru in timpul folosirii tranzactiei - folosirea unui calculator virusat sau pe care ruleaza aplicatii de tip spyware, keyloggers, alte categorii de virusi informatici Folosirea platii prin sms sau card de catre o terta persoana eUniversum.com va face tot posibilul pentru a asigura buna functionare a site-ului in ceea ce priveste: probleme tehnice, probleme cu conexiunea la internet, un serviciu poate fi indisponibil pentru o perioada de timp. Din momentul remedierii eventualei probleme survenite, serviciul respectiv va fi utilizat in conditii optime.

INFORMATII FURNIZATE DE MEMBRI

In momentul in care completati chestionarul de inscriere si ne oferiti detalii despre dvs, sunteti de acord sa le utilizam pentru crearea profilului dvs. Informatii care va pot identifica - nume, adresa, adresa de email, numere de telefon etc, sunt strict confidentiale, nu vor fi afisate pe site si nu vor fi furnizate nici unei terte parti, cu exceptia cazurilor in care legea ne obliga. La randul dvs, trebuie sa respectati politica noastra de pastrare a securitatii si confidentialitatii informatiilor.

DEGREVARI DE RESPONSABILITATE

eUniversum.com ofera serviciile specifice site-ului privind consultanta esoterica, dar nu ofera nici un fel de servicii sau garantii pentru:

- securitatea utilizatorilor site-ului;

- eventualele erori, intreruperi sau pierderea conexiunii;

- eventualele nemultumiri legate de aspectul si functionarea site-ului;

- eventualele defectiuni ale liniei telefonice sau alte tipuri de defectiuni care impiedica accesul la Internet;

SESIZARI SI RECLAMATII

Pentru rezolvarea eventualelor reclamatii referitoare la serviciile oferite de site, contactati administratorul eUniversum.com la adresa de e-mail office@euniversum.com sau utilizand formularul din pagina de Contact.

ALTE PREVEDERI GENERALE

Respectarea prezentului Regulament cu termenii si conditiile de mai sus este obligatorie pentru toti utilizatorii, fara exceptie. Orice incalcare a acordului este sanctionata in functie de decizia noastra si poate conduce oricand la anularea contului si la interzicerea accesului pe site.

In formularul de inscriere, fiecare utilizator certifica faptul ca a citit prezentul Regulament si ca este de acord sa respecte in totalitate termenii si conditiile acestuia.

Pentru anumite informatii sau neclaritati, ne puteti contacta direct prin Telefoan: +34 642 60 39 61 // sau in scris pe mail: mesaj@euniversum.com

TOP